פריחה בידיים ובפנים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/01/2014 | 15:38 | מאת: חגית

בבוקר עשיתי בניה של ציפורניים, ועכשיו יש לי פריחה. רציתי לדעת אם זה קשור. האם זה מסוכן.

אופס, לא כל כך נעים. רצית ציפורניים יפות. מה שאת מתארת זו תגובה אלרגית לחומר בנית הציפורניים. יש אנשים רגישים,וכנראה את אחד מהם. אין ברירה, כדאי לראות רופא שיקבע אם זה באמת מחומר בנית הצפורניים ויתן לך תרופה להרגעת הסימפטומים. בהמשך החיים, אם הרופא יגיד שזה מחומר הבניה, כדאי לא לעשות בניה יותר, כי אלרגיות יכולות להחמיר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות