איחסון מטרנה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

07/12/2013 | 11:34 | מאת: ליטל

היי אני ובעלי עשינו טעות הפעלנו את החימום הריצפתי אתמול בלילה והיום בבוקר ניזכרתי שהיה 5 חבילות מטרנה סגורות חדשות האם עלי לזרוק אותם ? אני מפחדת שיתקלקלו לי איך אפשר לדעת ?

חבל שאין תשומת לב לדברים לפני שיש בעיה. כהורים אתם צריכים להיות בערנות מלאה כל הזמן שהילדים לא יפגעו. אין דרך לדעת. אפשר להניח הנחות וזה מה שאציג כאן. תחליטו מה אתם רוצים. במקרה זה, הרצפה אמנם מתחממת, אבל הטמפרטורה שלה לא מאוד גבוהה (19-26 מעלות צלסיוס) כי אחרת לא הייתם יכולים ללכת על הרצפה, והילדים היו מקבלים כוויות חמורות. כך שהמטרנה התחממה לטמפרטורה הזאת, אולי מעלה שתיים יותר, אך לא מעבר לכך. תהליך זה יקצר את חיי המוצר, אך לא יפגע בו, לכן, אפשר להתיחס למוצר כבעל תאריך תפוגה קצר. מקווה שבלי קשר אתם נותנים לתינוק/תינוקת גם אוכל ממקורות אחרים ושונים כדי להבטיח קבלה של כל החומרים הנדרשים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות