שמן עץ התה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

04/12/2013 | 23:04 | מאת: נירית

האם קרם פנים המכיל שמן עץ התה עלול לגרום לתופעות לוואי כגון שיבוש איזון הורמונלי? שמעתי שזה יכול לגרום להפרעות נוירולוגיות במקרה של בליעה. בהנחה שחומר שמורחים על העור כל יום נספג לדם אף הוא, האם רצוי להימנע משימוש בו? תודה מראש.

שמן עץ התה ידוע כגורם לרגישות בעור. אז יש להשתמש בזהירות רבה מאוד במוצרים שהוא נמצא בהם. החומר לא נספג לדם מתוך מוצרים קוסמטיים. החומר לא ידוע כגורם בעיה הורמונאלית. לא ידוע על בעיות נוירולוגיות. בבליעה יש סיכונים רבים וקשים, אסור לבלוע החומר בשום מקרה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות