תוסף תזונה מחברה באזור הצפון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

15/11/2013 | 10:45 | מאת: שושי

לאחרונה שמעתי שעוסקים בטיפול בנושא זיהום האוויר במפרץ חיפה. האם הכוונה לזיהום אוויר או לקרינה מאיזהשהוא מתקן ? כי רציתי לקנות תוסף תזונה מיובא שחברה נמצאת בחיפה. תודה

האם את מודעת מה יקרה במצב של זיהום קרינה? לדוגמא פצצה מאירן? התגובה של המדינה? של הרשויות? הצבא? במצב של זיהום רדיואקטיבי זה לא משהו שיהיה דיווח נידח בחדשות, זה יהיה משהו מקיף גדול שישפיע על החיים שלנו. דיווח חדשות הוא על ניקוי של זיהומי מים, קרקע, אוויר באזור המפרץ.

16/11/2013 | 21:23 | מאת: שושי

האם יש שיפור בנושא זה,לאחרונה? האם יש לכך השפעה על קניית תוסף תזונה מחברה ממוקמת בסביבה?

ו...את חושבת שלצרוך תוספי תזונה זה כן בריא?! גם כאן יש בעיות לא פשוטות. לא חלק מפורום זה, אך גם בנושא זה יש בעיות מאוד קשות. זיהום אוויר איננו קשור למוצרים הנרכשים מהצפון. האוויר לא נכנס לתוך המוצרים שנבדקים היטב להתאמה. זיהום אוויר הוא בנשימה במקום, כל יום כל השנה, ולא בביקור מזדמן ולא איזושהי טיפת אוויר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות