תרופות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/11/2013 | 22:35 | מאת: שושי

בהמשך לשאלה הקודמת, אם יש סיכוי שהיתה קירבה בבית חולים בין הנבדקים השונים, ובן המשפחה היה אצלנו, האם יש אפשרות שאם היתה קרינה היא עוברת לתרופות או תוסף תזונה ,בבית שרצוי לחדש (מוצרים נוזליים או מוצקים?) חוץ מבני אדם? תודה וסליחה על כמות השאלות בנושא זה.

לא, החומר לא קופץ. אין צורך לבצע שום פעולה מיוחדת. יש לנהוג לפי ההנחיות שתקבלו מהרופא במקרים כאלה. אם לאו ממשיכים את החיים כרגיל. כמו שאמרתי, יש בסביבת החיים שלנו תמיד קרינה וחומרים רדיואקטיביים כמו לדוגמא בסגריות, בבננות, באגוזי ברזיל. זה חלק מהחיים. המטרה להחשף כמה שפחות, אך אי אפשר להמנע לגמרי מחשיפה. כאשר נותנים טיפול החומרים בכמות גדולה ובעוצמת קרינה משמעותית. בחיים הקרינה סביב נמוכה, אך קיימת.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות