דואגת

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/11/2013 | 00:46 | מאת: לירוי

שלום יש לי תינוקת בת חודש אכן אין לי מזל עם קומקומים ואני דואגת היה לי קומקום פלסטיק שהתקלף ממש מעטבחלק הפנימי בתחתית והיה נקודה קטנה של חלודה החלטתי לא להשתמש בו קניתי מזכוכית וניקתי את התחתית עם סקוץ בשביל לנקות שאריות של אבנית וזה גרם לשריטות בתחתית ואני דאגתי שזה מסוכן ולכן זרקתי אותו קניתי קומקום חדש מנירוסטה וראיתי בתחתית (איפה שמצטבר האבנית) 2 שריטות ואני חושבת לקנות חדש בעלי חושב שהשתגעתי האם באמת אני חרדה ומגזימה או שיש עניין עם שריטות בתחתית הקו מקום( חלק פנימי) זה לתינוקת ואני מפחדת עליה

אז, כן בעלך צודק לא היתה שום סיבה להחליף את הראשון, בטח לא השני, ובודאי לא השלישי. כולם תקינים וטובים. ו...אבנית לא מנקים עם סקוטש. אפשר עם חומץ, מלח לימון.

27/11/2013 | 22:01 | מאת: ליאן

שהתכוונתי בתחתית הקומקום התכוננתי בתוך הקומקום, אז למה בסיר נירוסטה יש להמנע משריטות ובתוך קומקום נירוסטה אין בעיה? סליחה על הבורות פשוט אני ממש לחוצה בגלל התינוקת

לא דובר על סיכון שריטות בסיר נירוסטה, יותר בעיה של אסטטיקה. היתה שאלה שהשואלים חששו שיש בעיה, אך אין בעיה לא בסיר לא במחבת ולא בקומקום.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות