שאלה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

29/10/2013 | 00:24 | מאת: מישהו

אני מעשן נרגילה קרוב לשנתיים וחצי בממוצע פעמיים בשבוע במשך חצי שעה כל פעם, אני מעוניין להפסיק השאלה שלי האם יש מצב שגרמתי לעצמי סרטן תוך שנתיים וחצי או שסביר להניח שסרטן לא מתפתח תוך כזה זמן?

להפסיק לעשן חשוב וטוב בכל זמן. אין שום דבר בריא בעישון של נרגילה או עישון אחר. האם נגרם נזק או לא, אין דרך לדעת. אם אפשר היה לדעת, אז כולנו היינו יכולים להחשף לחומרים מסוכנים ולבדוק מצב. ניתן לדעת רק כבר שמאוחר, אחרי שמתחילה מחלה. מאחר שכך, יש להמנע מחשיפה לחומרים מסוכנים ככל שניתן. אם מרגיש לא טוב, מומלץ לפנות לבדיקה של רופא.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות