ניקוי אזור הקרשים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

23/10/2013 | 17:05 | מאת: אני

תודה. אני מעוניינת לנקות את האזור שברצפה עליו היו הקרשים המחוטאים שהחזרתי להלן החומרים:(המפעל באשדוד שמבצע את החיטוי): תרכובת נחושת אמינוטנול חומצה בורית טבוקונזול פרופיקונזול פוליוטילינמין (קראתי על כ אחד המחומרים האלו ורק הייתי יותר מודאגת לכן איני מעונינת בהם ). האם שטיפת הרצפה במים וסבון באזור שהיו הקרשים מספיקה כדי לנקות את האזור מחומר זה? או חומר אחר?(היו פרוסים לאורך הרצפה). תודה.

ניקוי עם מים וסבון יעשו את העבודה טוב מאוד.

02/11/2013 | 21:31 | מאת: שושי

לא משנה באיזו טמפרטורה המים ? אפשר גם עם קרים? תודה

בדיוק, מים קרים מתאים בהחלט, הסבון עושה העבודה. וכן, כל סבון מתאים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות