הרכב בד וחומר בכרית לילדים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

30/09/2020 | 22:14 | מאת: דנה

שלום ברצוני לקנות כרית שינה לילדים שלי. נתקלתי בכרית לילדים המכילה סיבים חלולים המצופים סיליקון מבודד. האם זה בסדר מבחינה בריאותית? בהתחשב בזה שילד נושם בקרבת הכרית שעות רבות. ישנה בעיה כלשהי עם סילקון מבודד? תודה רבה

אנחנו לא נותנים המלצות לרכישה כזו או אחרת. החלטה שלכם בלבד. כללית: הסיבים כדי שלא יתפזרו עושים להם ציפוי עם סיליקון. בתוך הכרית זה מקשה אחת. לא אבקה של הסיבים. על הכרית יש כיסוי וציפית. לא אמורים לצאת סיבים החוצה בשימוש רגיל. וזה נכון לגבי כל הכריות, שמיכות, מזרונים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות