מייבש כביסה- שאלה על הדלת

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/08/2020 | 21:09 | מאת: מיכל

שלום, רציתי לשאול במייבש כביסה האם יש חשיבות לאיזה חומר עשויה הדלת שלו? האם דלת פלסטיק יכולה לפלוט חומרים מסוכנים על הבגדים ואז החומרים עוברים לבגדים ואז לגוף שלובשים אותם?תודה רבה

אין חשיבות. למה שהדלת תפלוט חומרים מסוכנים? ונניח לרגע שכן, החומרים ישאבו החוצה יחד עם אדי המים, אין להם שום סיבה, אם בכלל יש חומרים שנפלטים, מה שלא סביר, להכנס לבגדים.

11/08/2020 | 06:31 | מאת: מיכל

הי, תודה על תשובתך. בגלל שמייבש מגיע לטמפ גבוהות חשבתי שאולי נפלטים חומרים מהדלת פלסטיק כמו למשל שמרתיחים כלי פלסטיק ויכולים להפלט חומרים כמו ביספינול. זה לא עובד ככה?אין שום חשש כזה? תודה

קודם כל על סמך מה החלטת שבכלל יהיה שם ביספנול A? לאיזה צורך ושימוש? 2. נניח שוב לצורך הדיון שיש, אז מה? אם בכלל כמויות אפסיות, ואם בכלל שני, את לא אוכלת את הבגדים. החומר משפיע דרך מערכת העיכול. 3. מזמן יצאה הודעה שהחומר לא בעיתי כמו שחשבו במיוחד בכמויות קטנטנות אפילו בכלי אוכל ובקופסאות שימורים, אז, בדלת של מכונת כביסה?

12/08/2020 | 06:31 | מאת: מיכל

ביררתי לגבי הדלת- היא שקופה ועשויה פוליקרבונט, האם זה חומר תקין לדלת של מיבש לדעתך?

הפורום נותן מענה לשאלות, לא יעוץ ולא מביע את דעתנו האישית. קבלת תשובה מלאה בתשובות הקודמות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות