שתיה מבקבוקי מים מינרליים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

22/07/2020 | 13:42 | מאת: עדי

בהמשך לשאלה הקודמת - האם יש סכנות בריאותיות למשפחה עם ילדים קטנים ששותים באופן קבוע מים משישיות מים מינרליים? תודה

זו הבעיה שלך? הפלסטיק? לא המחיר הגבוה של המים, לא בקבוקי פלסטיק שמעמיסים זיהום קרקע וים? ולא התהליכים שצורכים אנרגיה, משאבים מתכלים וגורמים לזיהום האוויר ביצור הבקבוקים? למה לא לשתות מים מהברז? מים טובים, נבדקים כל הזמן להתאמה לדרישות החוק למי שתיה, מכילים מהטבע את כל החומרים והמינרלים שהילדים והמבוגרים צריכים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות