בקבוק פלסטיק PET מס. 4

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/07/2020 | 22:56 | מאת: אורן

שלום, קניתי בקבוק שתיה עם סודה, הבקבוק מפלסטיק שרשום עלין PET והסיפרה 4 הבקבוק עמד ליד גוף חימום "זורק רוח" מספר דקות ארוכות והתחמם מעט, לצערי מכיוון שלא הה לי מקור מיים אחר נאלצתי לשתות ממנו והיה קצת טעם לוואי של פלטיק, שאלתי בנידון 1. האם יכול להגרם נזק הורמונלי בשל פליטת חומרים לנוזל בבקבוק, האם בלתי הפיך? 2. האם לא מומלץ בכלל לצרוך סודה לשתיה בבקבוקי פלסטיק? תודה

רוב בקבוקי השתיה עשויות מהחומר. המספר 4 מיועד לצורך מחזור, להקל על הפרדה ומחזור של פלסטיק. מה הקשר להורמונים? נזק? אם היה חומרים מסוכנים לא משנה אם הבקבוק מחומם או קר. תשתה או לא לשיקולך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות