שאיפת חומרי ניקוי...

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

03/07/2020 | 13:29 | מאת: טליה

היי, אתמול שפכתי כמות נכבדת של ג'ל אקונומיקה בתוך המקלחון וברוב טיפשותי (ובעיקר מחוסר ידיעה) שפכתי מעליו ג'ל לניקוי אסלות... לאחר מספר שניות נוצר ריח בלתי נסבל של כלור, מהר סגרתי את דלתות המקלחון אך הריח לא עבר וחשתי חנק. מהר פתחתי את ברז המקלחון ושטפתי את כל החומרים, משהו שלקח בערך 20 שניות...כעת יום למחרת אני מרגישה צריבה קלה ביותר בנשימה לאחר שאיפת הרעלים... האם ייתכן שנגרם נזק ריאתי? אן חלילה כוויה? עליי לציין שהאיזור לא היה מאוד מאוורר... ושאיפת האדים הייתה להערכתי כחצי דקה תודה רבה ושבת שלום!

חשוב לקרוא את התוויות על החומרים לפני שמערבבים חומרים אסורים בערבוב. כן, משתחררים חומרים בעיתיים לנשימה. לגשת מהר ככל שניתן לבדיקה רפואית. אולי פגיעה קלה, אולי תחמיר. חשוב להגיע לטיפול במהירות.

03/07/2020 | 18:55 | מאת: טליה

היי תודה על המענה, היית ממליצה לגשת לטיפול במידה ויש קשיי נשימה? או בכל מקרה לגשת לרופא? תודה

לא ענין של המלצה. אלו ההנחיות של היצרנים של החומרים. לפנות מיד! היית צריכה לפנות מיד כאשר זה קרה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות