קניית דירה באיזורעמוס בכבישים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

30/06/2020 | 16:38 | מאת: ליה

שלום , מתעניינים בדירה שמבחינת המחיר שלה מסתדר לנו לקנות אותה , אשתי חוששת מהכבישים סביב הדירה , יש כביש ראשי עמוס מצד אחד , ומהצד אחר עוד כביש עמוס . השאלה מהן ההשלכות הבריאותיות ? לאיזה מחלות איזור עם אויר לא נקי זה גורם ? האם בכל איזור יש זיהום אויר ? והאם איזורים באיזור סואן משמעותיות יותר מזוהם מאיזורים שקטים ללא מוצא? זה יעזור לנו מאוד תשובתך בהחלטה.

אין דרך לענות על שאלה מעין זו. ישנם עשרות משתנים, וכל דירה שונה מאחרת.

30/06/2020 | 23:47 | מאת: המשך

במידה ויש זיהום אויר מכבישים לאיזה מחלות זה גורם ? זה מה שרציתי לדעת . תודה

התשובה לא משתנה. יש עשרות גורמים משפיעים. אין אפשרות להגדיר מחלות, הדברים אינם שחור/לבן. החלטה שלכם איך לפעול.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות