אבק. התגוננות במפעל לייצור פלסטיק

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

26/02/2020 | 10:21 | מאת: אילנית

שלום רב . אני מתכננת לעבוד במחלקת ייצור במפעל שמייצר חלקי פלסטיק. במסגרת עבודתי אמורה לשייף ולצבוע חלקים מפלסטיק כל יום תשע שעות. שאלתי היא, אם אני שמה מסיכה בכל שעות העבודה. האם הסיכון יורד לאפס מבחינת פגיעה בריאות ועוד.... תודה רבה

במפעל צריכים להעביר לך הדרכה בגורמי הסיכון בתהליכי העבודה שלך ולספק לך ציוד מגן אישי מתאים. לא כל מסכה מתאימה. יש להתאים המסכה לחומרים ולתנאי העבודה, כולל שימוש נכון ותדירות ההחלפה. אין דבר כזה שהסיכון יורד לאפס כל זמן שעובדים עם חומרים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות