בצק עלים מקולקל שנאכל

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

09/02/2020 | 15:51 | מאת: לילי

שלום, אכלנו כל המשפחה בורקס מבצק עלים קפוא שהתברר בדיעבד כמקולקל (היו עליו נקודות קטנטנות חומות). אף אחד לא הקיא/שלשל. האם יש נזק מכך? (מה זה היה פטריה/עובש?) תודה רבה !

למה מקולקל? לפי מה החלטתם שמקולקל? הטעם לא היה טוב? היה עובש? היה ריח של מקולקל? כמה נקודות יכולות להיות עשרות דברים ולא קשור כלל למקולקל. גם טעם לא הכי טעים לא אומר מקולקל. מה זה היה? רק בדיקת מעבדה תגיד מה זה. כנראה שום דבר מסכן בריאות או חיים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות