האם חומר אקונוימיקה ביתית לא מומלץ

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/01/2020 | 13:54 | מאת: ליאורה

היי..פורום מאד מעניין..ממב שאני מצליחה לקרוא בפורום את לא מתלהבת במיוחד משימוש של אקונומיקה בבית..איך לדעתך אפשר לחטא מקומות כמו שירותים או מקלחות ללא אקונימיקה?ועוד שאלה קטנה ברשותך אם אני מכבסת ב40 מעלות תחתונים משותפים של כל בני הבית האם זה משמיד את החיידקים או יכול להעביר מהאחד לשני והאם כדאי להשתמש בטמפרטורה יותר גבוהה?תודה מראש

הפורום עונה על שאלות המשתתפים, לא מביע דעה. חומרים מסוכנים הם חומרים מסוכנים והשימוש בהם באופן שמתבצע בבית מסוכן בהרבה מאוד מקרים. אופן השימוש באקונומיקה לחיטוי של מה? חיידקים שחשובים לצורך חיזוק המערכת החיסונית שלנו? השמדה של החיידקים החלשים וחיזוק החזקים? החלשה של מערכת הנשימה? עליה במספר ילדים עם אסטמה ובעיות נשימה? חס וחלילה יש מחלה זיהומית אז יש להשתמש בחומרי חיטוי חזקים ובצורה מתאימה. לגבי כביסה שוב איזה חיידקים? אם מישהו אם זיהום בלאו הכי מפרידים הכל, כלים מגבות, כביסה... עד שעובר. למה לחמם מים? הרי משתמשים בסוגי סבון ובכמויות מאוד גדולות בכביסה, הרבה מעבר למה שצריך, והרוב פשוט נשטף לביוב. הסבונים ברובם משמידים את החיידקים גם בכביסה במי ברז רגילים בלי חימום כלל.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות