ריסוס ליד חדר שינה ב k301 ,בהיריון שבוע 9

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

04/09/2019 | 18:51 | מאת: רונה

שלום ,יצא לי ללא חשיבה בעת בהלה מחרקים שראיתי ליד חדר השינה שלי לרסס כמות של k301 בלילה בסמוך לחדר השינה, כשהחלונות היו סגורים, זה קרה פעמיים בשבוע האחרון, אני בשבוע 9 האם יש סכנה לעובר

04/09/2019 | 18:56 | מאת: רונה

יש לציין שאני ממש בלחץ זה קרה פעמיים בשעות הערב לפני שינה, ליד חדר השינה, ריססתי עם k301 כמות לא קטנה, והחלונות נשארו סגורים כל הלילה, גרה בקומה 1 ויש מכת יתושים וחרקים באיזור, אני בהיריון שבוע 9. האם יש סכנה? יש בדיקה לבדוק את זה

פעם אחת נו מילא. פעם שניה שוב? בלי לקרוא הוראות והנחיות על האריזה של החומר? על דרך הריסוס הנכון? לא נחשפים ללא צורך לחומרים מסוכנים. מספיק מה שחייבים. כי אולי תהיה השפעה אולי לא. אין שום דרך לדעת אם נגרם נזק או לא.

05/09/2019 | 20:24 | מאת: רונה

ידוע לך לגבי מחקרים או משהו אם זה יכול להזיק ? אני נורא לחוצה מזה ,מה אפשר לעשות?

05/09/2019 | 20:29 | מאת: רונה

השאלה האם ידוע לך לגבי k301 הבנתי שהוא פחות מסוכן מk300 נניח

כל התשובות ניתנות על בסיס מידע מקצועי. זה לא משא ומתן מה יותר מסוכן או פחות מסוכן. לפי המשך השאלות, אולי בכלל אין בעיה ולא היה אירוע. מה משנה אם K301 מסוכן יותר או פחות מ K300? האירוע לדבריך היה בחשיפה ל - K301. בחשיפה יש דברים רבים שיש להתיחס אליהם. לדוגמא רעילות החומר - סמוך לחשיפה האם תהינה תופעות הרעלה. בעתיד הרחוק - אם תהינה פגיעות בריאותיות. זה לך - אדם בוגר. לעובר - האם בשלב התפתחות קריטית היתה חשיפה לחומר מסוכן שפוגע בהתפתחות, לדוגמה של מערכת העצבים. זה שיודעים שהחומרים פוגעים או לא לא משנה כי לא ניתן לבדוק אם העובר נחשף ואם נפגעו מערכות מתפתחות. לא בדיוק בדיקת מעבדה שעושים על בעלי חיים. הדרך היחידה - תמיד! לקרוא את ההנחיות לפני השימוש, ולפעול לפיהן.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות