צנרת מזגן חשופה בחדר

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

03/09/2019 | 19:29 | מאת: שני

שלום, עברנו דירה ובחדרי השינה יש צינורות חשופים של הכנה למזגן...אני מניחה שאלו צינורות נחושת עם ציפוי של איזה חומר מוקצף שחור (פוליאתילן אולי?) . אין לי מושג אם צינורות כאלו יכולים לשחרר חומרים רעילים, הייתי רוצה לשמוע בעצתך... תודה :)

בשלט-רחוק? התיאור שלך לא מגדיר מהם החומרים. הכי פשוט לשאול את בעל הבית מהם החומרים של הצנרת והציפוי.

04/09/2019 | 08:58 | מאת: שני

ככל הנראה צינור נחושת של גז מזגנים שחלקו חשוף ורובו עטוף בחומר שנקרא וידופלקס (גומי מוקצף שחור). אין לנו אפשרות לשאול את בעל הבית.

נחושת לא בעיה. שאר החומרים, אולי בעיתי ואולי לא. בלי לדעת בדיוק מה החומר לא ניתן להרחיב.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות