K2000 - פחד אני היפוכונדר ,רעיל? מסוכן?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

03/07/2019 | 22:27 | מאת: יואב

שלום רב ,ברצוני לדעת האם K2000 של סנו מסוכן ,מאחר והוא חומר הדברה. שאלה נוספת; האם ריסוס החומר מאחורי המקרר תשלח שאריות חומר לתוך המקרר? יש אפשרות כזאת?

כל חומר יש בו סיכון, כולל מים, אוויר, מלח, סוכר, תפוחי עץ, בננות... אין דבר כזה חומר לא מסוכן. השאלה מידת הסיכון. חומר ההדברה, הנמצא בכמות אפסית בתוך התכשיר, לא קופץ מהרצפה למקרר, אין לו את היכולת הזאת.

04/07/2019 | 22:12 | מאת: יואב

תודה רבה על תשובתך. את אומרת בעצם שאת שוללת את רמת הסיכון של התכשיר? איך ניתן לדעת את מידת הסיכון? אני לא יכול ללכת למעבדה או משהו. אין לי את הכלים לכך

אני לא מביעה את דעתי, אלא עונה לשאלות על בסיס נתונים, עובדות וידע מקצועי. מידת הסיכון באחריות של היצרן. דרך השימוש הבטוחה היצרן מפרט בתווית המכל. זהו תכשיר לשימוש ביתי, וההגדרות בטיחות שהיצרן אמור לעמוד בהן חמורות יותר מאשר בתכשירים המיועדים לאנשי מקצוע. דרך הפעולה של החומר איננה בנידוף, לכן לא יחדור למקרר או למקומות אחרים בבית. החרק בא במגע עם החומר או אוכל אותו, ואז החומר עובד עליו. התכשיר המוגדר עובד על שיטת שחרור מבוקר אשר עוד יותר מצמצמת את הכמות המשתחררת בכל זמן. אך לחרק קטן כמות זו מספיקה כדי להרוג אותו. לנו, בשימוש בהתאם להנחיות התווית לא צריך לקרות דבר.

26/04/2020 | 17:00 | מאת: את באמת ד"ר?

ואם הוא מרסס את הספה והכלב קופץ לישון עליה? או שמים עליה תינוק? תשובה של מישהו שבנו משלמים לו ולא רופאה מוסמכת

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות