דוחי יתושים למריחה על הגוף

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

02/05/2019 | 00:56 | מאת: דוד

שלום ורד. רציתי לשאול לגבי דוחי יתושים למריחה, כגון סנו די (בצורת רולר) ודומיו. אני עובד בבית, ולכן בלבוש קל. לכן, בחודשי הקיץ החמים אני זקוק למריחה יומית ואפילו עד 3 פעמים של חומרים מסוג זה. כמו כן, בלילה אני ישן עם דוחה יתושים חשמלי. רציתי לשאול באמת ובתמים האם אין בעיה בריאותית עם כמות כל כך גדולה של חומרים נגד יתושים במשך חודשים רבים. אשמח לדעתך המלומדת. קצת מודאג. תודה רבה

כמו בכל תכשיר, יש לפעול לפני ההנחיות של היצרן. יתושים מעבירים מחלות קשות. אם יש לך בעיה של יתושים, חשוב מאוד לפנות לרשות המקומית שתבצע הדברה. התכשיר כשמו כן הוא - דוחה יתושים, לא הורג. החומר איננו חומר הדברה ואם אתה פועל לפי הנחיות השימוש לא צריכה להיות בעיה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות