אכילת תפוח אדמה רקוב

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

24/04/2019 | 16:29 | מאת: לינוי

היי , האם יש סיכון בריאותי באכילת תפוח אדמה רקוב( לא מבושל ) ?ואם כן מה הסימנים והסיכונים ? בני בן השנה הלך לסלסלת הירקות שמונחת במטבח ונגס מתפוח אדמה שהיה רקוב . חג שמח

בכל מזון יש סיכונים בריאותיים מול יתרונות. גם תפוחי עץ ללא הגבלה עלולים להוביל למחלות. לאכול תפוח אדמה לא מבושל, אם טעים לו שיאכל. יש הרבה מאוד אנשים שאוכלים תפוחי אדמה לא מבושלים. כמובן, אם זו התזונה היחידה שלו אז עלולה להיות בעיה של תזונה לא מאוזנת. אבל אם לפעמים לא בעיה. בעיה יכולה להיות רק אם התפוח מזוהם בגורם ביולוגי, כי הוא בכל זאת בא מהאדמה. ו... רקוב, עוד פחות בעיתי, כי אפילו הוא כבר לא ירוק, גם אם ירוק בכמות של תפוח אדמה אחד לא בעיתי.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות