ניקוי מקרר עם אקונומיקה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

02/04/2019 | 08:16 | מאת: אננה

שלום רב,לפני כ5 ימים ניקיתי את כל מדפי המקרר עם אקונומיקה של סנו ז'יאבל..כל הניקיון לקחתי לי כשעה בערך.החלון של המירפסת שירות שצמוד לכיור המטבח היה פתוח..מאתמול בערב מרגישה קשיי נשימה,מפחדת שאולי נהיה לי דלקת ראיות או משהו בעקבות חשיפה ממושכת לאקונומיקה..האם החשיפה הממושכת יכולה לגרום לדלקת ראיות?מה אני צריכה לעשות על מנת לבדוק למה יש לי קשיי נשימה? תודה מראש

אדי אקונומיקה עלולים לפגוע במערכת הנשימה. הפגיעה לא בהכרח תהיה מידית. יכול לקחת כמה שעות עד שמרגישים באי נוחות. הדרך היחידה היא לגשת לרופא/ה שיבצעו את הבדיקות הנדרשות לקבוע אם יש לך בעיה זיהומית או פגיעה מאדי חומרים מסוכנים או בעיה אחרת.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות