חשיפה ממושכת לחומר כימי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/01/2019 | 10:42 | מאת: מירי

איך אפשר להזמין תור לטוקסיקולוג לייעוץ בנושא חשיפה ממושכת לחומרים כימיים ותרופות. יש לי מיקרה מאוד לא שיגרתי.

רופא? חוקר? דרך מקום העבודה? באופן פרטי?

12/01/2019 | 14:57 | מאת: מירי

באופן פרטי. אני לא יודעת חוקר או רופא. זה מקרה פלילי. זה ממשיך יותר מחצי שנה כולל עכשיו. אני חושבת שאני צריכה לעשות בדיקות כדי להוכיח שזה באמת קורה, כדי שמשטרה תתערב ותפסיק את זה.

אפשר דרך רופא המשפחה שישלח לבדיקות דם ובדיקות כלליות. אם יש בעיה עם רופא משפחה אפשר דרך חדרי מיון. ו...בלי לדעת במה מדובר, ואם את חוששת מבעיה פלילית כדאי כבר לגשת למשטרה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות