תסמינים לאיכות אויר גרועה בבית

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/01/2019 | 13:25 | מאת: לירון

האם קיימים תסמינים לזיהום אויר בבית ? אסביר את עצמי , אם אנחנו גרים באיזור מרכזי עם פוטנציאל לזיהום אויר לא טוב (אזור תעשיה ) גרים פה כבר 5 שנים , האם יש סימנים שאנחנו אמורים להרגיש לדוגמא סחרחורות , אסתמה ודלקות ריאות ? האם זה שאנחנו בריאים וכמעט לא חולים נותן אינדיקציה שזיהום האויר לא נכנס לביתנו ? בנוסף ברצוני לדעת מי מקיים בדיקות לאיכות האויר בבית ? לאן עלי לפנות , ? והאם הבדיקות זיהום אמינות או שחבל על הכסף . ?

לא, אין תסמינים חד משמעיים. יכולים להיות הרבה תופעות לואי, ויכול להיות גם מצב זיהומי ללא שום תופעות לואי. זה שאתם בריאים זה מצוין, ושימשיך כך. כל בדיקה בתוך הבית היא באחריות בעל הבית. יש מעבדות מאושרות שיעשו בדיקות כאלה. מה תפיק מהבדיקות לא לגמרי ברור.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות