פפסי מקס ועישון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

08/12/2018 | 07:07 | מאת: שלי

שלום, האם ש בעיה לעשן סיגריות שנרטבו ממשקה פפסי מקס שנשפך? יש שם ממתיקים מלאכותיים כמו אספרטיים ואססולפם קיי ויש הדגשה שזה מכיל פנילאנין. כתוב על המשקה לא לאפיה ולא לבישול. האם זה יתפרק באיזשהו אופן מזיק בעת העישון? תודה

רציני??? אין לכם בעיה בעישון סגריות עם עשרות חומרים מסרטנים ודאית עם מאות חומרים שגורמים לגירוי מערכת הנשימה, עם חומרים דמויי זפת ששוקעים בריאות עם מחלות נשימה ידועות כתוצאה מעישון למעשן ולאלה הנמצאים בקרבתו?? הבעיה היא "פפסי מקס"??? לא מבינה בטעם סגריות, אם טעים או לא. אם אתם מעשנים החומרים של הפפסי הם מוסיפים אחוז זניח של סיכון לעומת הסגריה, אלא אם אתם אלרגיים לחומרי הפפסי אז אסור לשתות אותו בכלל. הבעיה הקיימת בחומרי הסגריות חמורה לאין שיעור הרבה יותר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות