שינת ילד בממד עם מנורת חירום בתקרה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/12/2018 | 18:10 | מאת: ש

שלום ילדי בן ה5 ישן בממד. תאורת הממד היא פלורוסנט שהוא גם משמש כתאורת חירום(לפי התקן בממדים של לפני כמה שנים) הזמן השינה המנורה כבויה, אך ישנה נקודה אדומה בגוף המנורה שדולקת ומצביעה על כך שהמנורה מוטענת כל עוד היא כבויה. שאלתי היא האם יש סיכון בחשיפת הילד לקרינה במצב כזה כשהמנורה כבויה אך מוטענת? המיטה נמוכה מהמנורה ב2 מטרים בערך. מניח.

זו סתם מנורה קטנה. היא יכולה להיות גם ירוקה, צהובה וכל צבע. פשוט צובעים אותה אדום שיהיה בולט שהיא טוענת ותקינה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות