שרשרת חרוזים שהורידה צבע

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

30/09/2018 | 20:42 | מאת: אורית

בתינו קבלה שרשרת עם חרוזי זכוכית. יום אחד השרשרת נשארה במקלחת רטובה ולמחרת גלינו שהיא הורידה צבע אדום ורוד. זרקנו את השרשרת. האם יתכן שהצבע יחדור לעור הילדה? היא לבשה אותה פעמים רבות ולא הכניסה אותה לפה. אם הצבע מסיס במים האם יתכן שהכיל עופרת או שאין קשר

למה דווקא עופרת?? יש הרבה מאוד חומרים מסוכנים... אז, חרוזי זכוכית רגילים שהצבע על פני השטח, לא עופרת. יש להניח צבע פשוט שנשטף במים. ורוד... לא צבע עופרת. אם היה צבע עופרת גם לא היה נמס במים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות