מרכך כביסה -כמות מותרת לשימוש

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

21/09/2018 | 09:12 | מאת: נתן

שלום רב, אני נוהג להשתמש במרכך כביסה מרוכז שקונה סופר מסוגים שונים. אני שם כמות שאיננה מדודה בפקק אלא בהתאם לגובה שהמכונה מאפשרת לפי סימון המקסימום שלה וכך מקבל את תוצאות הבישום הטובות ביותר. כעת ראיתי שיש על התווית האחורית מלל שאומר ש"אין להשתמש יותר ממידת פקק אחד" מנגד, רשום שלכביסה מעל משקל מסויים יש להגדיל את כמות המרכך. שאלתי היא (וסליחה אם טיפשית) אם יש מניעה בריאותית להוסיף יותר ממידת פקק? כלומר האם העובדה שמשתמשים ביותר מדי מרכך יכולה לפגוע בבריאות עקב הכימיקלים בו...

השאלה איננה שאלת בטיחות ובריאות כלל. שאלת צרכנות מובהקת. שים לב שם המוצר מרכך כביסה. אתה משתמש בו לבישום הכביסה. לא עדיף להשתמש ישר בבושם לבדים שיהיה זול יותר, ריחות מגוונים יותר ו... הרבה הרבה פחות מזהם ופוגע בסביבה. ההגבלה של החברה לגבי כמות הנה לתופעת הריכוך. עודף עלול לגרום לבגדים להראות סמרטוטיים ואת זה הם רוצים למנוע. כל השאר ממש לא מענין אותם, להיפך, מבחינתם תשתמש הרבה ותקנה עוד ועוד.

21/09/2018 | 19:48 | מאת: נתן

תודה ורד. את אוצר.חג שמח יקירה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות