שבת שלום , שאלה בנוגע לכביש מהיר

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/08/2018 | 11:15 | מאת: לימור

אנחנו גרים כ500 מטר מכביש מהיר (ירולשלים תל אביב ) בכביש יש תמיד תנועה , והרבה מכוניות , האם 500 מטר מכביש מהיר זה מרחק בטוח ?

שאלה לא מוגדרת.

10/08/2018 | 12:39 | מאת: המשך

סליחה , פספסתי את המשפט העיקרי , האם מרחק של 500 מטר מכביש מהיר ועמוס בטוח מבחינת זיהום אויר שיכול להגיע אלינו לבית ? יש לנו קו ראייה ישיר לכביש המהיר ..וכפי שאמרתי זה כביש עמוס מאוד בכל שעות היום עם מלא רכבים ( כביש ירושלים תל אביב) תודה ושבת שלום

יש בתים באזורים סואנים והזיהום בהם נמוך. יש מקומות מרוחקים והזיהום בהם גבוה. באותו רחוב, בית ליד בית והזיהום יכול להיות שונה. הרבה תלוי במבנה טופוגרפי, כיווני רוח, טמפרטורה ועוד. לא ניתן לדעת בלי לבצע מדידה. המשרד להגנת הסביבה והרשות המקומית מבצעים בדיקות כלליות. במקרה של חריגה הם מודיעים לציבור.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות