שהות בעיר חיפה, זיהום אוויר

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

07/08/2018 | 20:58 | מאת: דנה

שלום לאור הדיבורים הרבים על חברת בז"ן הגורמת לזיהום אוויר כבד בעיר חיפה רציתי לשאול, האם שהייתה של יומיים הכוללת לינה במלון בעיר יחסית קרוב לנמל עלוחה לסכן את הבריאות? בייחוד שהייה של ילדים קטנים. תודה

השאלה שלך באופן הניסוח שלה בעיתית. הרבה ערים מזוהמות בישראל. בכל עיר יש אזורים מזוהמים יותר ואזורים מזוהמים פחות. גם חיפה זה לא רק בתי הזיקוק התורמים לזיהום.. אנשים רבים וגם ילדים רבים גרים בחיפה כל החיים וכך גם בערים רבות בארץ.

09/08/2018 | 14:59 | מאת: דנה

אכן השאלה כללית בשל המידה הכללי שיש לי בנושא ועדיין יש חשש. יש לי ילד עם אסטמת ילדות ואני חוששת שבגלל זה הוא רגיש יותר בכל הקשור לנשימה ואויר נקי/לא נקי. האם כדאי להמנע מלהיות שעות רבות באזור זה? מדובר במלון הנמצא על הכרמל בגובה רב מעל פני הים.

1. תפני לרופא/ה המטפל/ת בילד שיבדוק את הילד ויתן לך המלצה. 2. לבדוק באתר של המשרד להגנת הסביבה את נתוני זיהום האוויר. יש תחזית ויש נתוני זמן אמת. ואז תפעלי בהתאם להנחיות הרופא/ה ומצב זיהום האוויר בזמן אמת.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות