שאלה בנוגע למיקסר ידני חשמלי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

25/06/2018 | 13:56 | מאת: רונית

שלום לך ותודה על המענה המקצועי פה .יש לי בבית מיקסר מוט חשמלי כמעט חדש שאני טוחנת בו אוכל לתינוק . לאחרונה כשאני מפעילה אותו אני שמה לב שיוצא מיו נוזל שחור כזה, כמו שמן שחור כזה עם מעט ריח של פלסטיק שרוף .האם זה רעיל ? אני מניחה שזה מהשומן של המנוע..האם יש מניעה להשתמש במיקסר הזה ?

קיימות מספר בעיות במיקסר שלך. אם מתחיל לצאת השמן, זאת אומרת שאין איטום פנימי, עלול להווצר חימום פנימי (ריח הפלסטיק שאת מריחה) ועלול להוביל לקצר ואירוע חשמל. כניסה של שמן מזוהם מחלקים פנימים של מערכות סגורות אינו מיועד לאכילה. המיקסר מסוכן לשימוש.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות