צמחיה וזיהום אויר - האם מקטין

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

25/04/2018 | 11:16 | מאת: אדוה

שלום רב יש לי שאלה כללית. האם המפעלים שמזהמים את האויר. אם הם נמצאים בתוך חורש טבעי ומוקפים ביער. הזהום שלהם קטן יותר? ומגיע פחות לאוכלוסיה מסביב ( כמה ק"מ ספורים ) תודה

הזיהום שלהם לא קטן. מה שהמפעל פולט לאוויר הוא פולט אולי הרבה ואולי קצת. כתלות בתנאי הקרקע והסביבה (עצים, שיחים, גבעות, כיווני רוחות ומשתנים אחרים) כמות הזיהום ישתנה והמרחקים ישתנו, כולל בכיוונים שונים בזמנים שונים. לא ניתן לתת מספר בלי לדעת מהם החומרים, כמה נפלט, פני השטח תנאי מזג האוויר ונתונים נוספים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות