תמיסה לטיפול בפטריות בקירות הבית

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

25/03/2018 | 12:14 | מאת: יעלי

שלום, היום היה אצלי איש מקצוע לטיפול בעובש בקירות המקלחון ובחדר האמבטיה. הוא ראה שיש עובש ופטריות , ומרח תמיסת פונגיצ'ק על הקיר והתקרה. החומר מדולל במים. מספר שאלות: 1. בבית יש לי תינוקת בת 7 חודשים,פעוט בן כמעט שנתיים וילדה בת 5. האם מסוכן שאנו שוהים בבית ונושמים את החומר? הבית מאוורר בשעות היום אך בלילה הכל סגור. התינוקת עוברת בימים אלה טיפולי אינהלציה בעקבות צפצופים. 2. חלק מהחומר טיפטף על האמבטיה, השירותים והרצפה. אני רוחצת את הקטנים באמבטיה. האם מספיקה שטיפה בסיסית במים וסבון (כלים)? 3. הוא דרך ברחבי הבית לאחר שדרך על החומר שנזל. את הרצפה של הבית אני שוטפת בעוד יומיים מסיבות כאלה ואחרות. האם מסוכן לשבת לשחק על הרצפה?להכניס לפה מוצץ שנפל לרצפה?כלומר האם הוא העביר את החומר באמצעות הנעליים לשאר הבית? תודה

היה אצלך איש מקצוע ועשה עבודה ושלמת לו כסף. את כל השאלות האלה יש להפנות אליו. הוא יודע מה החומר שהוא השתמש בו. בלי לדעת מה החומר לא ניתן לתת תשובות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות