יובש קיצוני בידיים תמידי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

09/03/2018 | 15:58 | מאת: אליהו

שלום וברכה ד"ר.שמי קובי אני פיזויטרפיסט במקצוע שלי במסגרת העבודה יוצא לי להתשמש בלית ברירה המון באלכוהול לחיטוי הידיים ושטיפות מרובות של הידיים עם סבון מה שגורם ליובש מאד קיצוני באופן תמידי בידיים עם המון קשקשים וקילופים בעור אני משתדל להשים קרם לחות לידיים אבל לא תמיד זה עוזר חוץ מקרמים טיפוליים חזקים..2 שאלות ברשותך האם יש לך המלצה על משהו מסויים שניתן לעשות בשביל למנוע את היובש? והאם ניתן להשים קרם לחות גם לאחר ששמתי אלכוג'ל מבלי לשטוף את הידיים בינהם או הפוך להשים אלכוגל על השימוש בקרם לחות בין המטופלים ?תודה מראש

נראה לפי התיאור שלך שאתה צריך לקבוע בהקדם תור לרופא עור. נראה שעור הידיים שלך במצב קשה. חשוב לטפל שלא יתדרדר עוד. אפשר לשים קרם על אלכוג'ל. במקרה זה יש להמתין את הזמן הנדרש כדי שיהיה חיטוי ואז לשים קרם. ואפשר לשים אלכוג'ל על ידיים עם קרם. פחות יעיל, אך אפשרי.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות