אבקת אפייה- האם בעייתי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/02/2018 | 14:22 | מאת: אפרת

שלום, האם אבקת אפייה רגילה שמכילה : עמילן, סודיום ביקרבונט וסודיום פירופוספט בעייתית לשימוש ? שמעתי שהחומרים לא בריאים האם זה נכון תודה (אופה חובבנית..)

אנשים על סמך תחושות בטן מחליטים שדברים מסוכנים או לא בריאים. אבקת אפיה אחד מהדברים הכי פחות בעיתיים שאפשר למצוא בסביבת המזון שלנו. עמילן - יש בכל כך הרבה מוצרי מזון באופן רגיל סודיום ביקרבונט - סודה לשתיה, מתפרק לפחמן דו-חמצני (כמו בכל משקה מוגז) ומים. סודיום פירופוספט - חומר שהגוף שלנו צורך לצורך יצור האנרגיה בגוף. המשך אפיה נעימה

15/02/2018 | 12:34 | מאת: אפרת

תודה! משום מה היה כתוב שמכילה נגזרות של אלומניום... שמחה שזה לא כך

לאיזה צורך? בדקתי... לא כתוב, גם את לא פרטת אלומיניום. כי אין ולא היה אף פעם. אין לו שום תועלת בשיפור אפיה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות