דירה עם עובש

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

04/01/2018 | 22:18 | מאת: מיכל

שלום, קראתי שנוכחות של עובש על קירות הבית, וחשיפה קבועה ומתמשכת של אדם לנשימה בסביבה של עובש ופטריות, עלולה לגרום לנזקים נוירולוגיים, בין השאר לרעד, ואף למחלת פרקינסון. האם ידוע לך משהו על כך ? ואם כן, האם הנזק הוא הפיך ? תודה

עובש גורם בדרך כלל לבעיות נשימה ובעיות אלרגיה לרגישים. אנשים ללא רגישויות כמעט ולא מושפעים. לגבי בעיות נוירולוגיות כפי שתארת אין דיווחים. מלבד במצבים של עובשים פטוגניים שאז אפשר לזהות התנהגויות חריגות שעוברות לאחר סילוק החשיפה לעובש.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות