מיקום גן ילדים ותייל חשמל

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

04/01/2018 | 10:42 | מאת: שרון

ביקרתי במשפחתון שהינו הרחבה של בית קיים, כך שהמבנה שלו סמוך לכבלי החשמל שעל המדרכה (מניחה שמדובר בתייל אווירי מבודד על עמוד). האם הקרינה מאותם כבלים עלולה להיות בעייתית בתוך המשפחתון ? כמו כן, הוא צמוד לארון של השעוני חשמל. האם גם ממקור זה עלולה להיות קרינה בעוצמה גבוהה ?

אין מספיק נתונים לתשובה.

04/01/2018 | 14:33 | מאת: שרון

תייל החשמל והתייל של בזק יושב על גג החדר של המשפחתון (שאינו גבוה במיוחד), הארון של השעוני חשמל צמוד לקיר המשפחתון. מדובר בתייל בצבע שחור, שלמיטב הבנתי הוא תייל חשמל אווירי מבודד.

שוב, צבעים ונראה שאינו גבוה אינם נתונים. תפני לרשות המקומית או למחלקת החינוך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות