מלח- רגיל - בעייתי ?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

02/01/2018 | 14:23 | מאת: חגית

שלום, האם במלח רגיל יש חומר רעיל?? e-535 האם כדאי לקנות מלח מיוחד אטלנטי למשל? תודה רבה

מלח הוא מלח. תלוי במקור ההפקה הוא יכיל כמויות זניחות של חומרים שונים. אין להם משמעות בטעם או בבריאות, אבל מוכרים אותם במחיר יקר, כי מלח הוא רק מלח. מאחר שמלח הוא אבקה שסופגת את לחות האוויר, המלח בשקית/בקופסה הופך לגושים. לשם כך מוסיפים חומרים בכמות קטנה מאד למנוע את הווצרות הגושים. התוספים האלה מוגדרים תוספי מזון ומותרים לשימוש במוצרי מזון, מוצרי קוסמטיקה, תרופות. כך הוא גם E535 ממש לא רעל.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות