חלודה בקומקום נירוסטה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

22/10/2017 | 13:08 | מאת: ליטל

שלום . לפני כחצי שנה רכשתי קומקום נירוסטה היום הבחנתי שבתוך הקומקום יש סימנים של חלודה האם יש בכך סיכון בריאותי אני בהריון וחוששת שפגע בעובר.

22/10/2017 | 15:22 | מאת: המשך

עכשיו שמתי לב שצאז שקנינו את הקומקום לא הרכבנו את נחלק של הסנן. יכול להיות שזה מה שגרם לחולדה ? האם מסוכן לבריאות ששתינו מהקומקום במשך כמה חודשים ?

הפילטר בדרך כלל נועד כדי לספוג חלק מהסידן כדי שלא תצטבר כמות גדולה של אבנית בקרקעית הקומקום. לא קשור לחלודה.

בלי לראות הקומקום, נניח שזה באמת חלודה. חלודה אין בה סיכון בריאותי. זהו ברזל והגוף סופג אותו ללא בעיה. ובהריון זה עוד תוסף.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות