המשך- בליעת אלומיניום בהריון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

04/06/2017 | 17:30 | מאת: מאי

תודה רבה על תשובתך המפורטת- כאמור בלעתי חתיכה בגודל 1X1 ס"מ של אלומיניום. נבהלתי מאוד מהתשובה וקראתי על אלומיניום. ברצוני לחדד את ההבנה: 1. האם ההשפעה על התינוק שבבטני מידית- עם הלידה? 2. האם מדובר בכמות גדולה משמעותית מהכמות הנספגת במזון שנאפה בתבנית אלומיניום (בשר או עוגה)? תודה מראש.

צריך להיות עם מודעות ולהשתדל לא להחשף שלא לצורך. כמות כמו שאת מתארת היא בהחלט לא קטנה. בתבניות אפיה, תלוי איך מתנהגים איתן, חשיפה קטנטנה או גדולה. ביסים מאלומיניום אין בהם בריאות. בתבניות אלומיניום ניתן להוריד החשיפה באופן משמעותי על ידי שימוש בנייר אפיה שיהווה חוצץ בין האלומיניום לאוכל שלא יהיה מגע ישיר. לגבי ההשפעה על התינוק... את בשלב הריון מתקדם, בדרך כלל בשלב זה ההשפעה המידית קטנה עד אפסית. אבל, יותר מדובר על המשך החיים, שהוא מתחיל כבר עם זיהום מסויים בגוף.

05/02/2019 | 19:53 | מאת: הילה

פעוט בן שנתיים וחצי שבלע חתיכה מעטיפה של מטבעות שוקולד העשוי מאלומניום מוזהב, האם מסוכן,האם דורש טיפול?

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות