הצפה בפיר המעלית במגדל דירות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

23/05/2017 | 10:02 | מאת: נעמה

שלום, אנחנו גרים בבניין של 20 קומות. היה פיצוץ צינור בקומה 19 והמים חדרו לפירים של 3 המעליות בבניין והן הושבתו ליום אחד. יום למחרת, מעלית אחת בלבד עובדת,אבל כשעולים ויורדים בה היא משמיעה חריקות שונות,כאילו עדיין יש מים בפיר והיא משתפשפת בהם....האם קיימת סכנת התחשמלות בשימוש במעלית? כמובן שחברת המעליות הייתה פה

תשובה בשלט רחוק אינה אפשרית. אם חברת המעליות היתה ובדקה ונתנה אישור הפעלה, כנראה לדעתם המקצועית המעלית בטוחה לשימוש. אם יש לכם ספק או חשש תזמינו אותם לבדיקה חוזרת.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות