מבשלת בירה מפיצה ריח לא נעים באויר

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/03/2017 | 17:17 | מאת: אורן

שלום רב. אני מתעתד להיכנס לדירה כאן בגרמניה. ליד הבית יש מפעל מבשלת בירה תעשייתי. יש אדים לבנים שבוקעים מהארובה ומפיצים ריח לא נעים אשר גורם לי לסחרחורת. האם חשיפה לאדים אלו בטווח רחוק עלולה לגרום לבעיה? האם ידוע על חומרים רעילים בתהליך עצמו או חומרי לוואי שעלולים להיות באדים אלו? אני חושש לחתום על חוזה.

1. תלוי בחוקים בגרמניה 2. בלי לדעת איך עובדת המבשלה הנדונה אי אפשר לתת מידע נוסף. כל אחד משתמש בתהליכים ובחומרים שלו.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות