התקפי דיכאון לקראת הערב

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

13/12/2016 | 17:15 | מאת: נוי

שלום אני בת 22 וכל כמה ימים אני עוברת התקפי דיכאון בעיקר בערב אני חשה די בדידות חברתית וחוסר מעש ההתקף מתבטא במועקה חזקה ומחשבות שליליות אין לי יכולת כלכלית ללכת כרגע לטיפול ודרך טיפול קופת חולים או בתי חולים כאלה ואחרים אני לא רוצה לכן אני רוצה דרך האתר עם יש לך לייעץ לי במה להתמודד? תודה וערב טוב.

נוי שלום אני מבינה שקשה ללכת לטיפול, טיפול דרך קופ"ח עשוי להיות טיפול טוב, אני משתדלת לעזור באמצעות עצות באתר אבל זה לא תחליף לטיפול. כאשר את מרגישה לא טוב או בכלל לקראת הערב תתכנני פעילות, מפגש עם חברה או ספורט כלשהו אפילו הליכה ברגל, עשייה מאד טובה למניעת דיכאון, הדבר הנוסף החשוב הוא עבודה על חשיבה שלילית, אני ממליצה על הספר בוחרים להרגיש טוב שנכתב על ידי דויד ברנס, הספר עשוי לעזור בשינוי דפוסי חשיבה שליליים. בהצלחה עירית

13/12/2016 | 18:24 | מאת: נוי

על התשובה המהירה ערב טוב.

13/12/2016 | 19:00 | מאת: נוי

אני אחפש בחנויות ספרים,תודה.

14/12/2016 | 15:58 | מאת: נוי

שלום עירית הם תוכלי לסייע לי בעצה חוץ מלהיפגש עם חברה או חברים עוד משהו שאני יכולה לעשות? אני חווה כרגע בדידות יש לי חברה אחת אבל היא לא גרה בעיר שלי ואין לי עם מישהו אחר להיפגש והבדידות הזאת הורגת אותי בנוסף להליכה תוכלי לסייע לי בעוד עצה קטנה שארגיש טוב בערב? ערב טוב.תודה

מנהל פורום שווה לכל נפש