הרגשת ריקנות תמידית דיכאון

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

30/11/2016 | 16:13 | מאת: רותם

אני בחורה בת 23 מוכשרת חכמה באמת שלא חסר לי כלום.מאז ומתמיד מלווה אותי הרגשת ריקנות חוסר יכולת להוציא את עצמי מזה לדעתי זה בגלל חוסר זוגיות ואהבה לפעמים אני מתנתקת מהמציאות ומעופפת התחלתי טיפול פסיכולוגי זה רק ההתחלה אני סובלת שאין לי אהבה והרגשת ריקנות לא עוזבת אותי האם את יכולה לעזור לי?

רותם שלום אני חושבת שמצויין שהתחלת טיפול פסיכולוגי ואני מקווה שזה יעזור לך, חשוב לשתף בטיפול מה את מרגישה וגם לקבל כלים איך מוצאים זוגיות ובכלל איך מצליחים להשיג את הדברים שחשובים לך. בהצלחה עירית

03/12/2016 | 13:42 | מאת: רותם

יש לי בעיה שיורד גשם וסוער בחוץ אני יושבת בבית כל היום ויש לי מחשבות דיכאוניות איך אני יכולה להוציא את עצמי מזה בנוסף לטיפול גם באופן אישי? מודה לך על עזרתך.

מנהל פורום שווה לכל נפש