דיכאון מתמשך שבא והולך

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

15/06/2016 | 16:36 | מאת: נורית

אני חווה דיכאון שבא והולך. אני לומדת להרפות להיכנס למוד של רגיעה, לפעמים ספורט והליכה. מנסה להרגיע את המחשבות השליליות, את הביקורת. אבל נראה לי שכל אלו הם פלסטר והם מועילות רק כאן ועכשיו. אני יודעת שהדיכאון שאני חווה נובע מתסכול, וכעס וחוסר אונים על המצב שאני נמצאת בו. אני מנסה להיות אופטימית אבל בסוף נופלת. ועכשיו אני מרגישה קושי לקום בבקרים, מצב רוח ירוד בבוקר שמשתפר רק לקראת הצהריים והערב. בדידות רגשית, עצבנות, עצבות, ומתיחות. איך אני יכולה לעזור לעצמי בעצמי. ניסיתי טיפול פסיכולוגי ולא הרגשתי שיפור- לא התחברתי. הרגשתי שהוא לא מספיק מעשי. איך אני יוצאת מהמצב הזה שגורם לי לדכדוך?

נורית שלום ספורט זה מצויין וגם לעשות סדר יום כל ערב ליום למחרת, ולנסות להכניס לסדר היום משהו שאת אוהבת גם אם זה משהו קטן, לעבוד על שינוי של חשיבה לא יעילה עם הספר בוחרים להרגיש טוב של דוד ברנס, אם הדיכאון ממשיך אפשר לבקש תרופה מרופא המשפחה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש