בדידות רגשית וחברתית

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

17/05/2016 | 20:35 | מאת: מיקה

אני חווה בדידות רגשית וחברתית ונכנסת לתחושה לא טובה,אין לי כרגע כסף להירשם לחוג מסויים בגלל בעיה כלכלית קשה ואני מרגישה חוסר אונים.מה אני יכולה לעשות כדי להקל על ההרגשה שלי בנושא?

17/05/2016 | 20:36 | מאת: מיקה

אני מעדיפה דרכים של עזרה עצמית,תודה.

מיקה שלום, אני לא יודעת האם את עובדת או האם יש חברה שניתן להיפגש איתה או בני משפחה. במידה ויש אפשרות חשוב להיפגש עם אנשים, אפשר גם לעשות ספורט כמו הליכה בפארק אם יש כזה בקירבת ביתך, ניתן גם ליצור קשר עם אנשים באינטרנט או בפייסבוק. בנוסף לשים לב האם המחשבות שלך שליליות האם את שמה לב יותר לשלילי, אפשר לעבוד על החשיבה באמצעות הספר בוחרים להרגיש טוב של דוד ברנס. בהצלחה עירית

19/05/2016 | 05:18 | מאת: מיקה

יש לי משפחה תומכת אך חברים בקושי יש לי,חוץ מזוג חברים שרוב הזמן אנחנו מדברים בטלפון.עברתי משבר קשה גם בעקבות אובדן של חברה טובה ומאז אני מרגישה די לבד גם פייסבוק אין לי.לטיפול דרך בריאות הנפש אני לא רוצה ללכת כרגע בעקבות השפלה קשה שעברתי דרך הטיפול.אני רוצה לצאת מזה לבד לעזור לעצמי כעזרה עצמית.יש תקופות שאני שמחה והכל בסדר גם שאני לבד אבל יש תקופות שיש לי באמת הרבה מחשבות שליליות ומרגישה לבד מבחינה חברתית.אגב יש לי את הספר בוחרים להרגיש טוב והוא ספר מעולה אני ייעזר לפי הספר אבל עם יש לך עוד טיפ קטן כדי להסיח את הדעת ממחשבות שליליות על הרגשת הלבד אני ישמח מאוד.ואני מודה לך שיהיה לך סוף שבוע מקסים.

19/05/2016 | 13:46 | מאת: סיגל

אני אודה לך על שאלה נוספת.אני מרגישה כבר מאתמול אנרגיה נמוכה,גוף מקובץ תחושת מועקה וחולשה וירידה במצב רוח.איך אני יכולה לצאת מתוך התחושה הלא נעימה הזאת ולהעלות לעצמי את המצב רוח והאנרגיה?

סיגל שלום, אפשר לחכות עוד כמה ימים אולי זה ישתפר, אם זה ממשיך כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה או עם מטפל התנהגותי קוגנטיבי שיכול לעזור במציאת כלים להתמודד, אפשר גם לנסות לעבוד באופן עצמאי עם הספר בוחרים להרגיש טוב של דוד ברנס ולעשות ספורט בבוקר גם משהו כמו לצאת להליכת בוקר עשוי לעזור. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש