האם פרוטיאזין יכול להתאים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

15/11/2020 | 22:12 | מאת: היי

היי. התחלתי לאחרונה לקחת קלונקס בתכיפות רבה יותר ממה שהייתי רגילה ואני חוששת שזה גרם לי לכאבי גב תחתון שממש שיגעו אותי. אז כמה ימים שבכלל לא לקחתי. רציתי לשאול לאיזו תרופה שתעזור לי מקומית בהרגעה והפחתת חרדות אין את התכונה של מרפה שרירים שכנראה גרמה לתופעה של הכאבים (ניחושים שלי...) האם פרוטיאזין יכול לעבוד?

היי, אני לא רופאה ולכן לא יכולה לייעץ בנושא של תרופות את יכולה לשאול את רופא המשפחה בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש