מחשבות שליליות ופגיעה עצמית

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

17/11/2019 | 20:43 | מאת: ללא שם

כאב נפשי/רגשי: יש לי לפעמים רצון לפגוע בעצמי עם סכין לדוגמא. אני לעולם לא חתכתי את עצמי (דואגת לא להיות ליד סכינים וכו' שאני מרגישה רצון לפגוע בעצמי) אך לפעמים צובטת את עצמי. בשבילי אני רוצה להרגיש את הכאב פיזי. *זה לא קורה כל הזמן יש תקופות של יותר ותקופות של פחות הרצון לפגוע בעצמי... ניסיתי ללכת לטיפול דרך הקופה. אמרתי את מה שקרה לי בעבר אך לא אמרתי מה שכתבתי כאן (קשה לי מאוד להפתח), והפסיכאטר המאבחן לא שאל יותר מדי שאלות. לא הייתי זכאית לטיפולים דרך הקופה כי אין לי אבחנה. אין לי כסף לשלם (אפילו לאלו בהסדר הקופה) ולבקש מהוריי לא בא בחשבון (בקשר טוב איתם אך לא אדבר איתם בחיים על זה). שאלה האם יש תוספי מזון שאוכל לקנות בארץ או דרך האינטרנט שיעזור זמנית עם ההרגשות שיש לי (כמובן לטווח הארוך יש דרשיה לאיש מקצוע אך משהו זמני עד שאוכל בעתיד לממן לעצמי לבד).

היי, אני מציעה ללכת שוב לפסיכיאטר ולספר לו את הכל, הוא לא יתרגש מזה את לא יחידה שחווה סימפטומים כאלה, אבל יאשרו לך טיפול במרפאה לבריאות נפש זה לא עולה כסף ועשוי ממש לעזור בנצלחה עירית

18/11/2019 | 12:15 | מאת: ללא שם

לא מעוניינת כרגע. לא מסוגלת להיפתח. הייתי בטיפול (דרך מוסד הלימודים) לפני כמה זמן למשך כמה חודשים והפסקתי כי היה לי קשה מדי כי היה שתיקה, הפסיכולוגית הייתה שואלת שאלות ולא ידעתי מה לענות ולכן היה שתיקה. לא יכולה לשבת בשתיקה כבר ולכן עזבתי (וגם לא רציתי לשלם כסף – כן היה סבסוד גדול כי זה דרך מוסד לימודים אך עדיין לא זול – על לשבת בשקט ואי נעימות). רוצה מענה זמני עד שאוכל ללכת לטיפול. – אלו תוסף תזונה מתאימה מהארץ מאתר שמזמינים מחו"ל???

19/12/2019 | 00:04 | מאת: שושנה

מצטרפת לשאלה איזה תוסף טבעי יכול לעזור באופן זמני - עד שאוכל ללכת לטיפול פרטני שיהיה לי כסף

שלום, אני מבינה את הקושי להיפתח, את לא צריכה להתבייש הפסיכיאטר שמע דברים כאלה הרבה פעמים, אני מעריכה שאם תגידי לו את כל האמת תקבלי אישור לטיפול, אפשר לעזור לך וזאת הדרך הנכונה. כדאי לך לקבוע שוב תור ולהתכונן לפגישה ולהגיד הכל. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש