טיפול חדש עם בדידות חברתית דיכאון וחרדות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

14/09/2019 | 21:22 | מאת: לימור

בת 48 מטופלת פסיכולוגית, מקבלת תרופות הטיפול הוא חדש התחלתי לא מזמן הבטיחו לסדר לי שיקום. אני בודדה חברתית אין לי חברים,אני קמה בבוקר בלי מטרה, יש לי תופעות של דפיקות לב מהירות,הזעות,אני ממש במצוקה. בטיפול יודעים מכל העניין אבל חוץ מטיפול אני ממש מבקשת עזרה עצמית איך להתחיל לקום בבוקר ולהרגיש טוב אני בוכה הרבה,שיש לי את התופעות האלה אין לי חשק לצאת מהבית. אנא בבקשה אני ממש אשמח לעצה בלי ללכת לאשפוז כי בטיפול הבטיחו לי שלעולם לא יאשפזו אותי,רק יעזרו לי. עד שתהיה לי שיקום אשמח לעצה איך להפסיק עם התופעות ולקום עם חיוך ובכיף ולא במירמור דיכאון וחרדות

לימור שלום, אני מבינה שקשה להרגיש ככה ושהבוקר הוא לא פשוט, כדאי להכין סדר יום מראש שבבוקר שאת קמה יהיה לך מה לעשות, זה יכול להיות כל דבר, לעשות סיבוב בחוץ, להכין אוכל לדבר עם חברה העיקר להיות עסוקה, אפשר לעבוד על זה בטיפול, אפשר גם לעשות עבודה על החשיבה שתהיה יותר מסתגלת בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש